Veelgestelde vragen

 • Wat zijn de openingsuren?
  Don 08/08 zijn we open van 16-00u
  Vrij 09/08 zijn we open van 16-02u
  Zat 10/08 zijn we open van 12-02u
  Zon 11/08 zijn we open van 10-01u
 • Hoe kom je met de wagen?
  Ons adres is: Kruibekestraat 2 – 9150 Bazel. Aangezien BARàBAZ een klein maar gezellig festivalletje is, raden we iédereen aan om gewoon met de fiets te komen, daarvoor hebben we extra plaatsen voorzien aan de Heemkundige Kring aan de Kerkstraat!
  Toch met de auto? Vanuit Gent en Antwerpen neem je -omwille van de vele omleidingen- best de E17 tot afrit 15a Haasdonk. Vandaar rijd je richting Bazel en Steendorp, om via de Gauwstraat en de Kerkstraat uit te komen op het centrum van Bazel. Beperkte parking is er op de Weispoel en in de straten rondom. Het kaartje hieronder toont je het hele terrein!
 • Kan je eten op BARàBAZ?
  Ui-te-raard! Een resem foodtrucks zal aantreden om de hongerigen te spijzen terwijl onze Barak zelf de dorstigen zal laven.
  Enkel op donderdag is er geen foodtruck voorzien, waarbij we iedereen graag doorverwijzen naar onze lieve buren van Frituur ’t Frietketeltje aan onze hoofdingang!
  Op vrijdag komen die teergeliefde pizza’s van Amici del Forno!
  Op zaterdag komen nogmaals de geweldige pizza’s van Amici del Forno en de gebakken viskes van Jean sur Mer. Verkoeling is er met de ijsjes van Knut!
  Op zondag komen de veggies aan hun trekken met V-Box en kan er ook een lekker stukje ‘kiek’ worden gegeten bij Chick’ndale. Verkoeling is er ook weer met de ijsjes van Knut!